Home

Biljartvereniging Kasteelzicht in Montfoort

Antoniushof 1 A

3417 JL Montfoort

Het nieuwe nummer is 06-51892285

KASTEELZICHT

BESTUURSNIEUWS     10 september 2021

ALGEMENE LEDENVERGADERING:

De coronamaatregelen dwingen ons er toe om de ALV te verschuiven. Oorspronkelijk zouden we vrijdag 24 september de ALV houden en tevens het programmaboekje uitdelen. Het boekje wordt volgende week  thuis bezorgd. De ALV hebben we voorlopig verschoven naar vrijdag 12 november. Hopelijk kan de vergadering dan wel doorgaan.

COMPETITIE:

Dinsdag 5 oktober gaat de competitie van start. Hoe alles verloopt melden wij, nadat de regering rond 16 september de nieuwste maatregelen heeft bekendgemaakt. Voorlopig gaan we uit van biljarten op 3 tafels.  Een beperkt aantal leden kan in de zaal aanwezig zijn. De overige leden dienen te wachten in de grote zaal, de Knopenhof.

BILJARTLES:

Voor onze beginnende leden is er gratis biljartles en wel op maandagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur.  De les wordt gegeven door  meer ervaren leden; t.w. Joop Kuijer, Anton van Wijk en Cees Romijn. Wilt u hierna verder oefenen, dan kan dat, want de zaal blijft open tot 22:00 uur. De eerste les zal zijn op maandag 4 oktober.

Op donderdag– en vrijdagavond is er de mogelijkheid om biljartles te krijgen van Gerard Derks. Heeft u hiervoor interesse dan kunt u uw naam vermelden op  het A-4tje dat op het publicatiebord hangt. Gerard geeft les van 19:00 uur tot 20:00 uur en van 20:00 uur tot 21:00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 10 per les. Per uur wil Gerard les geven aan 2 personen.

OPENEN EN SLUITEN:

Vanaf ma. 13-09 gaarne weer  de “normale” manier toepassen. Dat wil zeggen:  ballen uit de kast halen en ontsmetten, biljarts zuigen met de kleine zuigmond (Joop heeft de stofzuiger gemaakt), randen afnemen.  Bij sluitingstijd ballen in de kast opbergen en afsluiten.

CORONAMAATREGELEN:

Hier wordt de laatste tijd wel eens de hand mee gelicht, maar ze gelden nog steeds:

*       Handen ontsmetten bij binnenkomst.

*       Ballen, banden, hulpstukken worden voor de partij gedesinfecteerd.

*       Lakens dienen regelmatig te worden gereinigd.


NIEUWSBRIEF:

Na bekendmaking van de nieuwe maatregelen verschijnt er een nieuwe nieuwsbrief.

JUBILEUM:

 

Of en hoe het  jubileumfeest doorgaat is afhankelijk van de regeringsmaatregelen en van de richtlijnen die Stichting Verenigingsgebouw  Sint Joseph hanteert.

 
 

Klik hier om een PDF je te downloaden en op te sturen om je in te schrijven

Samen bijna 200 jaar aan het biljarten.

 

 

 
 
Volgende pagina: 35 jarig bestaan