2.0.1.1

News

aug 1, 2023
Categorie:
Ingezonden door: freek

De website is in een nieuw jasje gestoken.

Mocht u suggesties hebben of verbeteringen zien dan graag een mailtje naar webmaster@kasteelzicht-montfoort.nl 

CMS - 2.0.1.1 - Adelaide
 

Kasteelzicht Montfoort

Hartelijk welkom op de website van onze vereniging “Biljartvereniging Kasteelzicht”.

Wij zijn een actieve montfoortse vereniging (ca. 130 leden) van 60’ers, die het leuk vinden om doordeweeks een partijtje biljart te spelen in de biljartzaal in het Antoniushof. Zin om eens langs te komen? Van maandag t/m zaterdag van 09:30 uur tot 18.00 uur is de zaal geopend en kan er vrij gebiljart worden. Op de maandag- en woensdagavond is de zaal eveneens geopend om vrij te spelen. Je bent van harte welkom. Er is altijd wel iemand om mee te biljarten of een kop koffie mee te drinken.

Activiteiten:

Van oktober t/m maart organiseren wij op de dinsdag de onderlinge competitie in het librespel. Tijdens deze periode wordt aan beginners op maandagavond de techniek van het biljarten uitgelegd door 3 ervaren spelers. Deze training is kosteloos en je kunt er zonder afspraak naar toe. Na het einde van de onderlinge competitie wordt het driebandentoernooi georganiseerd. Ook houden wij jaarlijks twee kaartavonden.

Geïnteresseerd om ook lid te worden of heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met onze secretaris.

Biljartvereniging Kasteelzicht, Antoniushof 1A, 3417JL Montfoort. Telefoon: 0651892285

 

De afgelopen jaren zijn er veel foto's en video's gemaakt. Mocht je foto's en video's willen delen met de vereniging dan graag sturen naar: webmaster@kasteelzicht-montfoort.nl. Klik op de link hieronder om de foto / video pagina's te openen.

jubilea: https://www.henseler.nl/biljarten/

overige: https://www.henseler.nl/biljarten/pagina-2.html

 

  Volgende pagina: Competitie